Hae jäsenyyttä

Täytä sähköinen jäsenhakemuslomake. Palkansaajana työskentelevät jäsenet voivat antaa jäsenmaksunsa työnantajan perittäväksi. Voit tulostaa valtakirjan oheisesta tiedostosta. Toimita valtakirja liitolle skannattuna sähköpostitse: mia.rikala (at) professoriliitto.fi.

Voit salata henkilötietoa sisältävän valtakirjan käyttämällä Securemailia. Professoriliiton toimisto hoitaa yhteydenpidon jäsenen työnantajan kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit tulostaa ja täyttää sekä jäsenhakemuksen että valtakirjan ja lähettää ne postitse osoitteeseen: Professoriliitto, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki.

Muista lähettää valtakirja osoitteeseen mia.rikala (at) professoriliitto.fi.
 Ilmoitathan muuttuneet tietosi osoitteeseen mia.rikala (at) professoriliitto.fi tai oheisen jäsentietojen muutoslomakkeen kautta.

Jäsenhakemus

Täyttämällä nämä tiedot annat suostumuksesi siihen, että liitto käsittelee antamiasi tietoja jäsenyysasioissasi. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Mikäli olet jäsenä myös jossakin seuraavista akavalaisista järjestöistä, saat alennuksen Professoriliiton jäsenmaksusta.

*

Aalto-yliopiston osalta ilmoitetaan myös korkeakoulu ja Itä-Suomen yliopiston osalta kampus

*
*
*

Kassan jäsenmaksu sisältyy liiton jäsenmaksuun. Työttömyyskassan jäsenenä Sinulla on mahdollisuus saada työttömyyden tai lomautuksen sattuessa ansioon suhteutettua päivärahaa. Voit olla jäsenenä vain yhdessä työttömyyskassassa.

Mikäli haluat erota edellisestä liitostasi, Sinun tulee itse olla yhteydessä liittoosi.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Salatun sähköpostin lähettäminen 

Voit lähettää arkaluontoista tietoa sisältävän viestin (esim. ay-maksuvaltakirjan tai palkkio- ja matkalaskun) liitolle salattuna tämän linkin kautta. Mahdollisen liitteen tulee olla jpg-, png-, pdf- tai tif-muodossa. Liite voi olla myös kännykällä otettu tarkkarajainen kuva koko dokumentista, josta näkyvät selkeästi kaikki liitteen tiedot.

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisessä sinulle lähetetään sähköpostiosoitteeseesi viesti, joka sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla tunnistaudut palveluun. Linkki on voimassa 10 päivää kerrallaan.

https://www.securemail.fi