Hae jäsenyyttä

Täyttämällä nämä tiedot annat suostumuksesi siihen, että liitto käsittelee antamiasi tietoja jäsenyysasioissasi. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Mikäli olet jäsenä myös jossakin seuraavista akavalaisista järjestöistä, saat alennuksen Professoriliiton jäsenmaksusta.

*

Aalto-yliopiston osalta ilmoitetaan myös korkeakoulu ja Itä-Suomen yliopiston osalta kampus

*
*
*
*

Kassan jäsenmaksu sisältyy liiton jäsenmaksuun. Työttömyyskassan jäsenenä Sinulla on mahdollisuus saada työttömyyden tai lomautuksen sattuessa ansioon suhteutettua päivärahaa. Voit olla jäsenenä vain yhdessä työttömyyskassassa.

Mikäli haluat erota edellisestä liitostasi, Sinun tulee itse olla yhteydessä liittoosi.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valtakirja jäsenmaksun perimiseksi palkasta

Palkansaajana työskentelevät jäsenet voivat antaa jäsenmaksunsa työnantajan perittäväksi. Voit tulostaa valtakirjan oheisesta tiedostosta. Toimita valtakirja liitolle skannattuna sähköpostitse: mia.rikala (at) professoriliitto.fi. tai lähetä sen postitse osoitteeseen: Professoriliitto, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki.

Voit lähettää arkaluontoista tietoa sisältävän viestin (esim. ay-maksuvaltakirjan tai palkkio- ja matkalaskun) liitolle salattuna tämän linkin kautta. Mahdollisen liitteen tulee olla jpg-, png-, pdf- tai tif-muodossa. Liite voi olla myös kännykällä otettu tarkkarajainen kuva koko dokumentista, josta näkyvät selkeästi kaikki liitteen tiedot.

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisessä sinulle lähetetään sähköpostiosoitteeseesi viesti, joka sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla tunnistaudut palveluun. Linkki on voimassa 10 päivää kerrallaan.

https://www.securemail.fi