Vaasan yliopiston osasto 30 vuotta

26.11.2012

Professoriliiton Vaasan yliopiston osasto vietti 30-vuotisjuhliaan 7. marraskuuta.

Juhlaseminaarissa puhuivat liiton puheenjohtaja Maarit Valo, Vaasan yliopiston rehtori Matti Jakobsson, Professoriliiton osaston varapuheenjohtaja Esa Hyyryläinen ja osaston pitkäaikainen puheenjohtaja professori Asko Lehtonen.

- Professoriliiton osastoon kuuluminen on Vaasassa nähty tärkeänä arvona, Asko Lehtonen totesi puheessaan. Siksi liittoon on liitytty usein vasta sitten, kun nimitys vakinaiseen professuuriin on saatu.

Lehtonen totesi lisäksi, että Vaasan yliopisto on menestynyt hyvin esimerkiksi professorien palkkavertailuissa. Myös tulospalkkiojärjestelmän suhteen Vaasa on hänen mukaansa ollut edelläkävijä maassamme.

Asiasta enemmän Acatiimin numerossa 9/2012. Lehti ilmestyy 10.12.