Professoriliiton viestinnän asiantuntijana aloittaa Elina Andersson-Finne

4.5.2020

Filosofian maisteri Elina Andersson-Finne aloittaa Professoriliitossa viestinnän asiantuntijana 18. toukokuuta.

Andersson-Finne on opiskellut Helsingin yliopistossa aluetiedettä ja viestintää valmistuen filosofian maisteriksi 2013. Hän on ollut töissä Helsingin yliopiston Svenska ärenden -yksikössä viestintävastaavana ja kampuskoordinaattorina. Hän on työskennellyt myös opintoneuvojana Helsingin yliopiston Bio- ja ympäristötieteellisessä tiedekunnassa sekä toimittajana Yleisradiossa.

Professoriliiton viestinnän asiantuntijaksi Elina Andersson-Finne halusi hakea, koska häntä kiinnostaa työ tieteen ja tutkimuksen sekä niiden tekijöiden parissa.

- Tiede on ollut aina inspiraation lähteeni. Tutkimusta ja tutkittua tietoa tarvitaan nyt entistä enemmän. Professoriliitto tarjoaa tähän työhön erinomaisen näköalapaikan. Tunnen, että liiton viestinnän asiantuntijan tehtävässä kohtaa se, mitä osaan ja mistä olen kiinnostunut.

Elina Andersson-Finne on jo ehtinyt miettiä uudelle työlleen mahdollisia kehittämiskohteita.

- Haluan luoda foorumeita, joilla professorit voivat kohdata yli tieteenalansa ja oman yliopistonsa. Nykyinen poikkeustilanne ja etätyöaika ovat osaltaan luoneet tähän uusia mahdollisuuksia.

Elina Andersson-Finne on täysin kaksikielinen ja myös englanti sujuu erinomaisesti.

Professoriliiton pitkäaikainen viestintäpäällikkö Kirsti Sintonen siirtyy eläkkeelle elokuun alusta ja jää pois töistä toukokuun aikana.

 

Elina Andersson-Finnen yhteystiedot:

elina.andersson-finne@professoriliitto.fi

puh. 050 348 1795