Jäsen: suosittele jäsenyyttä – luvassa upeat palkinnot!

22.11.2017

Suosittele Professoriliiton jäsenyyttä kollegallesi! Professoriliiton asema edunvalvojana on sitä vahvempi, mitä enemmän liitolla on jäseniä.

Kysymme loka-marraskuussa liittyviltä uusilta jäseniltä, suositteliko hänelle jäsenyyttä joku jo jäsenenä oleva. Suosittelija saa jokaisesta uudesta liittyneestä yhden arvontalipun joulukuussa suoritettavaan arvontaan. Arvonnassa on jaossa kolme 500 euron matkalahjakorttia.

Liiton jäseneksi voi liittyä yliopiston professori. Määräaikaiset professorit hyväksytään, jos palvelussuhde kestää vähintään vuoden. Professorin vakinaistamispolulla (tenure track) oleva voidaan hyväksyä jäseneksi siinä vaiheessa, kun hän on saavuttanut urapolun toiseksi viimeisen vaiheen. Valtion tutkimuslaitoksissa professoreina ja tutkimusprofessoreina työskentelevillä on Professoriliiton jäsenkelpoisuus. Hakijakohtaisesti jäsenkelpoisuus harkitaan niiden kohdalla, jotka toimivat valtion tutkimuslaitoksissa tutkimusjohtajina tai vastaavissa tehtävissä. Samaten muissa tutkimusorganisaatioissa työskentelevien tutkimusprofessoreiden, tutkimusjohtajien tai vastaavissa tehtävissä toimivien jäsenkelpoisuutta tarkastellaan hakijakohtaisesti.

Lisätietoja jäsenyydestä ja sähköinen liittymiskaavake.